Kast deg ut i det

Flyet skrangler godt i det vi letter fra bakken. Den såkalte døra er bare et tynt plastglass. Hvert lille vindpust kjennes i hele flyet, og jeg kjenner at panikken tar meg. Jeg lukker øynene og tenker…. ja, jeg tenker hva all verden er det jeg driver med!!! Jeg prøver å samle meg, puster rolig. Flyturen tar en evighet! 10 000 fot – vi nærmer oss. Og plutselig er vi der – 14 000 fot. Døra blir dratt opp og instruktøren min spør meg om jeg er klar. Klar!?!?! Jeg har aldri følt meg mindre klar, men før jeg vet ordet av det blir jeg dratt med ut av flyet. Jeg bare henger med, godt fastspent – akkurat som Minime i Austin Powers.

60 sekunders fritt fall i rundt 200 km/t. Følelesen er ubeskrivelig! Skremmende herlig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *