La deg motivere

16 juli åpnet Norges markedsledende treningssenterkjede, ELIXIA, et splitter nytt senter på Ullevål Stadion. Med sine 3000 kvadratmeter tilbyr de et bredt spekter av trening og velvære tilpasset dine behov og ønsker.
I en hektisk hverdag kan det være en utfordring å finne tid og motivasjon til trening. Hos ELIXIA finner du noe for alle og enhver, enten det er snakk om styrketrening, kondisjonstrening eller vekttrening. I tillegg er ELIXIA kjent for å ha det bredeste og mest varierte gruppetilbudet i markedet, som blant annet aerobic og dansetimer, yoga, kampsport og sykkeltimer. Disse timene kan enkelt bookes elektronisk med din mobil.
– Vi satser på stor bredde, fordi folk er forskjellige og har forskjellige behov. Hvis du ikke liker aerobic, kan du garantert finne noe annet som du synes er morsomt og inspirerende. ELIXIA har flest gruppetimer i uka i bransjen, sier prosjektansvarlig Jan Johannessen.
For de som liker en skikkelig kickstart på dagen, åpner senteret allerede halv sju på morgenen. Da serveres det frokost frem til halv ti og det er mulighet for gruppetrening. For de som foretrekker å ta treningen etter jobb, holder ELIXIA oppe helt til klokken halv elleve.
En annen stor fordel med medlemskapet og som ofte er en utfordring med trening, er barnepass. Dyktige medarbeider sørger for at barna har det trygt og kan boltre seg i ballrom og lekestativ, mens du kan konsentrere deg om treningen.

Luksus på trening

Treningssenteret på Ullevål er et familiesenter fra 15 år og oppover, og har en veldig høy standard.
– Hver gang vi bygger legger vi mye prestisje i det, og Ullevål blir uten tvil et av det aller flotteste senteret vi har bygget. Vi invester mye i totalopplevelsen for å gi det beste til kundene.
Etter endt trening kan medlemmene nyte tyrkisk badstue, steambad eller finsk sauna i senterets SPA- avdeling, som har utsyn til Ullevål Stadion og fotballbanen.
Alle nye medlemmer får to personlig trener- timer, de skreddersyr trening som passer deg. Sentrene til ELIXIA har høy kvalitet, som betyr rene lokaler med bra luft og topp utstyr som både fungerer og ser bra ut. Friske og fargerike vegger som stimulerer glede. I tillegg har de motiverte medarbeidere med høy fagkompetanse.
Det finnes stadig flere ubemannede treningssenter og billigkonsepter, men ELIXIA synes det er viktig å ha faglærte personer tilgjengelig som kan lære deg å trene riktig og gi en hjelpende hånd når du trenger det. Du skal ha trygghet og kompetanse rundt deg.
– Personlige trenere er dine guider til treningen. De veileder deg på senteret og skreddersyr trening som passer din hverdag slik at du lykkes over tid. Om du vil ha ytterligere oppfølging kan en av våre personlige trenere planlegge å gjennomføre treningen sammen med deg, slik at du når dine målsetninger raskere.

 

Målrettet og effektivt

Bruk av personlig trener er blitt mer og mer populært, fordi det gir resultater uansett nivå eller alder. De aller fleste som trener har et mål, enten det er snakk om å gå ned i vekt, bygge muskelmasse eller for eksempel styrke ryggen. Men de fleste som bruker personlig trener vil først og fremst være sikre på at de trener mest mulig målrettet og effektivt. Sammen med din personlige trener setter dere opp målsetninger, og skreddersyr et stimulerende og kreativt treningsopplegg.
– Vi ønsker å få treningen til å bli noe mer enn bare et ork. Det er viktig å finne sin greie, slik at det blir morsomt å dra på trening og at man sikrer å oppnå resultatene man ønsker. Da blir det også lettere å finne motivasjon og endre uvaner, sier Johannessen.
Han mener det er viktig å ta vare på helsa slik at man kan yte mer i hverdagen, som å ta vare på familien og barna. Trening har så mange helsegevinster at man skulle tru at det var mer enn nok motivasjon til å få folk til å trene. Når man først har fått en ordentlig treningsrytme, blir man avhengig av både den fysiske og psykiske delen treningen gir.
Mot selve åpningsdagen i juli har ELIXIA en introduksjonspakke, som blant annet gir en billigere månedspris for de som blir medlemmer før åpningen. Så har du godt med tanker om å begynne å trene, så er dette et unikt tilbud. Det er aldri for sent!

 

Tekst: Tone Aleksandersen

Foto: Elexia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *