Nordens største

Humac er Skandinavias største Apple – forhandler, og tilbyr et produktspekter basert på Apples visjon om fornying – både med tanke på privat livsstil og måter å gjøre forretninger på.
I lyse og stilrene lokaler, designet av Apple, holder Humac til. De har hele fem butikker i Oslo og omegn, i tillegg til nettbutikk og egen bedriftsavdeling. Alle medarbeidere er sertifiserte eksperter og gjennomgår stadig kurs for å oppdatere seg på det nyeste.
– Vårt intensive fokus på høyt servicenivå og vår dyptgående kunnskap om produktene, har gitt oss Apples beste kvalitetsstempel – Apple Premium Reseller, forteller avdelingsleder på Humac Vika, Elisabeth Solberg.

En hjelpende hånd

Humac tilbyr ulike tjenester, blant annet Humac Pluss som er et serviceunivers for deg som ønsker å få mer ut av din Mac. Kursene har ulike nivå alt i fra de som er nye på Mac og trenger å lære de mest elementære forskjellene mellom operativsystemene til de som vilArticle image lære å bruke programmer som iPhoto workshop eller for dem som trenger grunnleggende innføring i iPad og iCloud. I tillegg har de Humac Pro som er for bedrifter som ønsker å bruke Mac isin forretning.
– Vi bygger innovativ infrastruktur for både store og små bedrifter, og forener PC og Mac. De ansatte vil også få mulighet til å få opplæring av en av våre medarbeidere.
På Humac sin nettside kan du lett finne mer ut om deres tjenester, i tillegg til at du enkelt kan bestille varer fra deres oversiktlige webshop. For studenter tilbyr butikken diverse rabatter og fordeler. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg på nettsiden for å bli medlem.

Årets julegave

Den store trenden og et meget populært tidsfordriv både blant barn og voksne er iPad. Den kan brukes både på fritiden og i jobbsammenheng, enten det er snakk om surfing, boklesing, se på film, spill eller skriving.
– Vi har flere modeller som passer til alle, uansett alder. iPad er både lett å brukeArticle image og lett å ta med seg overalt.
Hos Humac finner du også et utvalg av produkter fra den danske elektronikkprodusenten Bang & Olufsen, kjent som produsent for hjemmeunderholdning med design i ypperste klasse. I november lanserer B&O PLAY sitt nyeste aktive høyttalersystem, BeoPlay A9, som knytter alle drivere til en dedikert klasse D-forsterker. Med totalt 480 watt har trådløs streaming via AirPlay eller DLN nå blitt ren musikkglede.
– Det betyr at du kan bruke en hvilken som helst iPhone, iPod touch, iPad som musikkilde uten å måtte bruke lydkabel, avslutter Solberg.

Tekst: Tone Aleksandersen

Foto: Humac & Tone Aleksandersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *