Slik sitter øyeskyggen!

Alle vet hvor irriterende det er når øyenskyggen legger seg i tre tykke striper bare timer etter at du har brukt tid på å se smashing ut. Trikset er å bruke en primer! En øyenlokksprimer fungerer som et lim slik at øyenskyggen holder hele dagen, blir lettere å påføre og blir mer mettet i fargen.

IMG_1480

Min store favorittprimer er paint pot fra Mac. De er helt fantastiske! Dette er virkelig en investering som du ikke vil angre på. Det har vært netter jeg ikke har tatt av meg sminken, og da jeg våknet opp dagen etterpå så øyenskyggen like perfekt ut. Paint pottene fra Mac finnes i ulike farger, både med og uten skimmer. Men det beste er først og fremst å investere i en nøytral farge, som kan brukes til alle øyenskyggefarger. Hvis jeg ikke husker feil så koster en slik primer rundt 150- 180 kroner.

IMG_1482

Du legger primeren på hele øyelokket, og duser ut med fingeren opp til øyenbrynet. Er det krise og du ikke har mulighet til å kjøpe en primer med det første, fungerer en concealer med en litt tykk konsistens.

IMG_1483

Deretter legger du øyenskyggen slik som ønsket. Ha en supersmashing fest, HELE natten lang 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *