Jul i varmen

     

Gradestokken har passert 30, sola steiker og svetten renner. Det er selve julaften, men det er ikke mye som minner om jul  bortsett fra nisser og blinkende lys. Til vår store overraskelse hadde min fantastiske mamma sendt med meg pakker, fra både nissemor og nissefar. Vi har tydeligvis vært snille piker i år også 🙂

     

“Jingle bells, jingel bells, jingel all the way …” dundrer over høytalerne. Musikken er satt for kveldens happening, som skal feires sammen med en gjeng fra både Norge og Sverige.

IMG_1627 kopi     IMG_1620

Har du noen ganger spilt secret santa? Alle tar med seg en gave, stoppeklokke settes på, flasken spinnes og den som flasketuten peker på får velge. Deretter spinnes den på nytt og slik fortsetter spillet frem til klokken ringer. Enten er du veldig heldig og sitter igjen med flere enn en pakke, eller så er du uheldig og sitter igjen uten pakke. Fun fun!

IMG_1630

Mens julaften er vår helt spesielle dag, er det 1. juledag som først og fremst feires her i Australia. Så etter noen timers søvn, var det på med finstasen igjen og komme seg avgårde på julelunsj til en av Atifas venninner. Moren til venninnen er australsk og hadde fikset en helt fantastisk lunsj til oss – aussie style!

     

ALLTID plass til dessert – sprø kakebunn, myk karamell, banan, toppet med krem og sjokolade. The taste of heaven!

          

Så selv om den australske julen ikke kan måles med den norske, så har jeg absolutt ingen fare her jeg er 🙂

Ønsker dere alle sammen fortsatt ei riktig god jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *