Om meg

Jeg er en kreativ sjel som jobber med mediedesign, journalistikk og styling – både hver for seg og på tvers av hverandre. Bloggen representerer en god miks av min kreativitet både i jobb og hverdag.

Min største lidenskap er reise og kultur – og jeg er stadig på utkikk etter nye opplevelser og reisemål. Noe du vil se mye av her på bloggen min. Jeg håper at jeg kan inspirere og glede deg gjennom nye reiser, og gjennom tips og triks enten det er snakk om styling/makeup, interiør, reise, foto m.m.

Takk for at du leser bloggen min!

Utdannelse:

I 2009 avsluttet jeg min bachelor innenfor journalistikk, der jeg tok det avsluttende året ved Deakin University i Australia. Siden har jeg jobbet mest som skrivende journalist innenfor ulike sjangere, i tillegg til et vikariat som nyhetsanker/reporter for P5 Radio Halve Norge.

Jeg har også tatt et basic fotokurs, og tar bilder først og fremst i kombinasjon som journalist. Men også i forbindelse som stylist og mediedesigner. I tillegg til hobbybaserte bilder.

I 2011 fullførte jeg utdannelsen min som makeup artist ved Art Complexion Makeupskole. Jeg har også tatt hårstylingkurs hos den kjente hårstylisten/designeren Kjell Nordstrøm (kjent under aliaset Baron von Bulldog).

Siden endt utdannelse har jeg hatt varierende oppdrag både innen sminke og hår for blant annet KK, Dagbladet, Haust, Cocktail Slippers, Kjell Nordstrøm, Mote med Mening, Maxfactor, Bjørn Axen og Mac cosmetics.

I juni 2016 fullførte jeg studiet mediedesign ved Idefagskolen. Som mediedesigner jobber jeg med design og produkt av tekst, bilde og lyd blant annet innen informasjonsarbeid, reklame og markedskommunikasjon, grafisk design, illustrasjon, medierådgivning, samt produksjon for film, TV og nettbaserte tjenester.

Ta kontakt for spørsmål og booking til oppdrag!

 Kontaktskjema eller ring 412 76367

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *