Paradise!

I think I died and woke up in paradise! Oh wait, I did! In Surfers Paradise!

jumpparadise

Måneder har blitt til uker. Uker har blitt til dager. Dager har blitt til timer, og nå er jeg endelig her sammen med The one & only Atifa. La meg presentere min flotte og fantastiske venninne, som for tiden studerer her ved Gold Coast.

        IMG_1552

Surfers Paradise er drømmedestinasjonen for de som vil ha en blanding av moderne byliv og tilbakelent strandliv. Her kan du slappe av på en av verdens  beste strender, shoppe alt fra dyre merkeklær til kjente surfermerker, surfe på de store bølgene og avslutte kvelden med noe kaldt i glasset på en av de mange kule barene/utestedene. Med de høye bygningene langs strandpromenaden, alle de luksuriøse bilene, fancy butikkene, og rett og slett litt show off attitude, er byen nesten en liten miniversjon av Miami.

     

I to uker skal jeg bo her sammen med venninna mi og våkne opp til denne nydelige utsikten over innsjøen. Den kan selvfølgelig ikke bades i på grunn av de aggressive haiene, kalt Bull Sharks. Men ingen fare når vi har basseng i hagen. Vi har til og med vaktbikkje, som noen ganger ikke vil slippe folk hverken inn eller ut.

IMG_1543     IMG_1555     IMG_1545

Vi ønsker dere alle ei riktig god jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *