Roadtrip til Noosa!

 

Ny dag betyr nye opplevelser og nye utfordringer. Og dagens utfordring er å kjøre bil på venstre side. For i tillegg til å kjøre på venstre side, sitter jeg på venstre side, girspaken er på venstre side og du må huske å kjøre inn fra venstre i rundkjøringene. I tillegg er spakene for vindusviskerne og blinklysene byttet om, så til tross for null regn har jeg brukt vindusviskerne vel flittig.

 

     

Vi er på vei til det populære og vakre feriestedet Noosa, som ligger noen timer nord for Surfers. Noosa, som ligger på Sunshine Coast, har et varmt og solrikt klima året rundt. Den lille kystbyen er det ideelle stedet for å slappe av og flykte fra en masete hverdag.

IMG_1578          

Det er ikke vanskelig å se at dette er et feriested for de med litt ekstra penger i lomma. Vakre ferievillaer ligger perfekt til med utsikt over de vakre strendene. Restaurantene er litt mer ekskluisve og den populære shoppinggata prydes av lekre og fancy butikker. Men samtidig finnes det billigere alternativer for de mange unge backpackerne.

     

Hovedattraksjonen i Noosa er de fantastiske strendene. Main Beach og noen av de små buktene er berømte for surfe hotspots. Byen er et anerkjent sted for surfing, og hvert år arrangeres Festival of Surfing som tiltrekker surfere fra hele verden. Så da var det en selvfølge at vi også måtte teste ut bølgene.

          

 

Noosa har også en Nasjonalpark som går langs kystlinjen og som gir en perfekt mulighet til å oppleve Australias rike dyreliv. På slutten av den over 2 timers lange gåturen, kan du nyte den flotte solnedgangen.

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *