Siste stopp – Sydney

Da var jeg plutselig i Sydney, hvor jeg har møtt opp med en tidligere studievenninne fra den tiden jeg studerte i Australia. Det er 4 og et halvt år siden vi så hverandre, men det tar ikke lang tid før praten flyter og latteren sitter løst – som gode gamle dager! Georgina er fra kenya, men har bosatt seg i Melbourne hvor hun blant annet jobber som stylist. Nå har hun tatt turen opp til Sydney for å tilbringe noen dager med meg.

     

 

Sydney er Australias største og mest populære by. Med sitt ikoniske operahus, sjarmerer storbyen med sin rolige atmosfære og endeløse tilbud av aktiviteter. Sydney er blant annet den perfekte shoppedestinasjonen og kofferten fylles fort opp med velkjente surfemerker som Quicksilver, Billabong og Rip Curl.

          

 Midt i sentrum  tilbyr Wildlife World og Sydney Aquarium et innblikk i det australske dyre – og undervannslivet med blant annet koala, slanger, kenguruer, hai og skilpadder.

499     771

713     710

Sydney er også perfekt for de som vil kombinere storbylivet med strandferie. Utenfor selve sentrum strekker flotte strender seg kilometer på kilometer. Bondi Beach er en av verdens mest kjente strender og er absolutt verdt en visitt.

Du har helt sikkert fått med deg et par klipp fra realityserien «Bondi Beach» på NRK, som følger badevaktene som redder flere tusen liv hvert år på den populære stranda. Og dagen vår på Bondi Beach var ingen unntak da haialarmen gikk av.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *