Slutten på eventyret

Med noe sprudlende i glasset og 360 graders utsikt over den vakre havnebyen, Sydney, avsluttes denne reisen. Storbyen, som for mange er selve symbolet på Australia, har vært en perfekt avslutning på nok et opplevelsesrikt eventyr.

 

Sydney Tower Eye er byens høyeste punkt og Australias nest høyeste bygg. En 2-retters lunsj nytes 250 meter over bakken, mens vi roterer rundt. Fra høye bygninger, gyldne strender til de fjerne Blue Mountain, vil du bli overrasket over den fantastiske utsikten.

     

 

Sydney har så mye som må oppleves og sees, og City sightseeing hop on- hop off buss er en perfekt, underholdende og informativ måte å oppleve Sydney på. Oppe på dekk kan du nyte utsikten mens det innebygde guidesystemet forteller om byens landemerker og historie.

 499

 

Sydneys mest kjente landemerke er Sydney Opera House, som har tiltrukket verdensomspennende anerkjennelse for sin design og konstruksjon. Et annet verdensberømt landemerke er Sydney Harbour Bridge, som hver nyttårsaften er sentrum for fyrverkeriet i Sydney.

          

Tiden går alltid så fort når man har det moro, men som man sier “Borte bra, hjemme best!”. Vel, det er på tide å pakke kofferten og komme seg avgårde til flyplassen. En over 30 timers hjemreise venter på meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *