Unike og morsomme dyr

Hvor koselig er det ikke å få muligheten til å holde en koala!?!? De er jo så søte!! Ja, det er vel nå jeg skal fortelle om den helt fantastiske og spesielle følelsen. Der tar du feil. Koaler er søte å se på, men de stinker bokstavelig talt dritt. Så etter et par kjappe blinkskudd… Smile! så var jeg veldig klar for å gi den fra meg.

     IMG_1655     IMG_1675

 

Det finnes vel ingen land som har så mange spennende, morsomme og egenartede dyr som Australia. Fra kenguruer til koaler, papegøyer til korallfisker, hvalhai til krokodiller. Flere steder i Australia finnes det zoologiske hager og dyrparker der du kan komme tett på mange av disse unike dyreartene.

IMG_1714 (1)     280

Australias fugler er nesten et kapittel for seg selv. De finnes i alle mulige farger og fasonger – alt fra de skrikende kakaduene, fargerike papegøyer til den digre og skumle emuen som ikke kan fly.

IMG_1713     IMG_1724

     IMG_1698

Er det noe Australia er kjent for, så er det alle de ulike krypdyrene som finnes her. Deltakrokodillen kan bli over 6 meter lang og er Australias største krypdyr. Australia har over 110 slangearter, der 9 av verdens 10 giftigste slangearter lever i Australia. De mindre farlige krypdyrene er blant annet den søte øglen, som ofte kan sees tuslende i gata.

IMG_1682

IMG_1685     IMG_1723

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *